Mandestrip er et sjovt event. Især sammen med veninderne ved en polterabend eller en anden festlig begivenhed. Hvor en veninde skal fejres, fordi hun skal giftes eller fylder rundt. Men mandestrip kan også være for mænd, hvis man har en ven, der er til det samme køn.

Mandestrip er et populært festligt indslag

At skyde en fest i gang med et festligt indslag er altid begyndelsen på en god aften. Folk rystes oftest sammen ret hurtigt og har dertil noget at snakke om bagefter. Og attraktive mænd med flotte kroppe er aldrig af vejen, når kvinder netop taler om mænd. Med mandestrip kommer det lidt tættere på, hvilket i sig selv også er sjovt at se på. Om ikke andet festligt krydret med sensuelle undertoner.

Mandestrip som surprise

Er I en gruppe damer, som gerne vil overraske jeres veninde med mandestrip. Så er det blot at finde den mand, som I synes passer bedst i smag til jeres veninde. Dertil at holde overraskelsen hemmelig. Det giver dagen en særlig magi, som hun netop vil huske for livet.

En fest bør være alt andet end kedelig

Uanset hvilken fest I skal planlægge for en veninde, så skal der ikke så meget til for at gøre dagen til hendes. At blive set, hørt og ikke mindst overraskes. For når vi kvinder ikke selv har overskuddet til etc. at planlægge den helt store fest, så er det rart, at ens veninder træder til. Det kan etc. være at man er blevet alene og står for at fylde rundt. De træder nemlig til, når livet også kan være svært.

Andre tip til en festlig og minderig dag

Vin og lidt lækkert snack serveret til mandestrip er altid hyggeligt. Skal I dertil have mad, så gør det nemt for jer selv. Mad kan altid bestilles udefra, med mindre I har planlagt at spise ude. Men en lækker gryderet gør altid underværker og er nem at lave i forvejen. Heraf er budgettet til at gå i byen bagefter større.

tilbudbanner