Cyber Monday er internettets svar på Black Friday. Cyber Monday rammer mandagen efter Black Friday, så hvis ikke du fik snuppet dine yndlingstilbud om fredagen, så har du chancen igen mandag.

Cyber Monday er kun for online butikker, men der er lige så fede tilbud at hente hjem.

Hvis du gerne vil spare lidt ekstra sammen til den store shoppedag, så følg vores gode tips her.

Få overblik over dine ønsker

Du kan allerede nu se, hvad for nogle online butikker, der har tilbud på Cyber Monday. Gør dig et overblik over, hvad du gerne vil købe og sammenlign eventuelt de forskellige tilbud.

Når du har en ide om, hvad du gerne vil købe, så er det også nemmere at finde ud af, hvor meget du skal have sparet sammen.

Læg et budget

Læg et budget for dig selv, så der er penge til overs sidst på måneden, som kan ryge på en opsparing. Tjek hvor det er realistisk for dig at skære ned, så du har lidt ekstra at gøre med på Cyber Monday.

Smart shopping

Du kan selvfølgelig ikke undgå at shoppe en smule, før det bliver Cyber Monday.

Tænk over hvad du køber, og hvor du køber det henne.

Hvis du for eksempel mangler nyt tøj, så gå hellere efter tøj i god kvalitet, i stedet for at købe bunkevis af billigt tøj, som alligevel hurtig går i stykker. Du finder for eksempel super lækkert kvalitetstøj til gode priser på intimo.no.

Tjek early-bird tilbud

Hvis du gerne vil ud på en hyggelig dateaften eller ud og spise med vennerne, så tjek early-bird, hvor du kan finde mange gode tilbud hos en masse forskellige restauranter.

Gå i genbrugen

Spar penge ved at købe ting og sager i genbrugen. Mangler du et nyt tallerkenstel? Måske en ny sofa? Eller mangler du lidt nyt tøj til garderoben? Tjek genbrugsbutikkerne og se om du ikke kan finde nogle fine ting der. Der er masser af penge at spare, når du køber brugte ting og sager.

Planlæg dine indkøb og drop impulskøb

Lav en madplan, skriv indkøbsliste og hold shoppeturerne til et minimum. Du sparer masser af penge, hvis du planlægger dine indkøb på forhånd. På den måde minimerer du også risikoen for impulskøb, hvis du følger din indkøbsliste til punkt og prikke.

Hvis du følger disse tips, så garanterer vi dig, at du har ekstra penge på lommen til Cyber Monday.

 

tilbudbanner